Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (3.15 secunde)
In fapt, sambata, a fost congresul lui Iliescu, un congres revansa pentru cel din 2005. La Romexpo nu a fost altceva decat devoalarea jocului de puzzle la care Iliescu lucra de cand s-a pus problema unui congres extraordinar. ... Patriarhul PSD si-a facut treaba si la congres.
"In legatura cu acest sistem de motiuni, indiferent sau independent de decizia care va fi luata (...), eu insa oricum voi lansa maine, probabil in jurul orei 13.00, motiunea mea, propunerea mea, textul meu de motiune pentru acest congres", a anuntat Antonescu, precizand ca deocamdata nu si-a stabilit echipa.
'Partidul de stanga creat de independentii lui Gabriel Oprea pregateste o dubla lovitura de imagine, prin organizarea primul congres al formatiunii exact in ziua de 1 Mai, ziua internationala a celor ce muncesc, intr-un oras transilvan cu rezonanta istorica, precum Alba Iulia sau Blaj.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Va fi datoria noastra sa nu ii lasam sa mai fure Romania inca o data", scrie fostul premier, intr-o postare intitulata "Radiografia unui congres anuntat (aranjat). Un congres bine controlat". ... Blaga a vrut mai multi delegati, asa cum se face la un congres pentru un partid mare.
In schimb, posibilitatea contestarii deciziei doar la congres e luata din noul statut, cel vechi prevazind nu doar congresul, ci si Consiliul National.
Cine face parte din comitetul de initiativa Formarea unui nou partid care sa fie lansat in luna martie a anului viitor sau fortarea organizarii unui Congres Extraordinar in care sa fie inlocuita actuala conducere sunt printre variantele luate in calcul de Mircea Geoana dupa excluderea din PSD.
Pe de alta parte, nu a tras invatamintele necesare nici cand a pierdut alegerile in partid, cand a candidat din nou in Congres. ... In 2005 eu reveneam in munca din partid, solicitat fiind de un Congres extraordinar. ... Si dupa aceea, pierde la un Congres aceasta pozitie.
- emotii, nu doar cauzate de recunostinta in fata increderii, ci mai ales cauzate de gandul ca este ultima oara cand particip, cel putin ca presedinte al PNL, la un Congres al partidului nostru.
E de asteptat, in consecinta, ca, pina la congres, dar mai ales in timpul acestuia, Macovei sa faca in ritm accelerat ceea ce stie cel mai bine:
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Romtransplant, al IX-lea Congres. ... Magda Marincovici) Specialisti din SUA, Italia, Croatia, Republica Moldova si Romania, in special in domeniul transplantului renal si hepatic, vor fi la Bucuresti, intre 29 octombrie si 1 noiembrie, la al IX-lea Congres Romtransplant cu tema:
Un compromis a intervenit si PSD se apropie de un congres negociat in culise. ... Este un congres conservator. ... Multe sint lasate pentru viitorul congres din 2007. ... Daca ar iesi la rampa si-ar compromite candidatura la organele de conducere care se vor vota la congres.
PSD are un congres la anul si toate fortele stau la cutie, asteptand greselile adversarului. ... Va supravietui Geoana acestui Congres? ... Miza acelui congres va fi mai mare decat cea de anul trecut.
antioxidantii, apiterapia, terapia cu argila, acupunctura, medicina ayurvedica, terapia Kneipp Reproducem in cele ce urmeaza introducerea (pp.5 - 7) acestei carti de exceptie si un pasaj semnificativ (pp.
Catalin Codreanu - specialitate Medicina Interna si Reumatologie, de la Centrul Clinic de Boli Reumatismale "Dr. ... Denisa Predeteanu - specialitate Medicina Interna si Reumatologie, la Spitalul Clinic "Sf.
Cauzele aparitiei bolilor in medicina chineza: ... - Palpitatii - Insomnie - Gandire neclara, Manifestari maniace (afectarea spiritului) - Infarct Medicina traditionala chineza prezinta cele sapte sentimente: ... CELE SASE SCHIMBARI CLIMATICE Medicina traditionala chinezã descrie cele sase schimbari climatice:
Doamna Lungu, cum ati reusit sa creati o clasa atat de omogena in concept, cu un astfel de rezultat -toata lumea a intrat la facultati ca politehnica, matematica, fizica, chimia si medicina.
I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti. ... Expozitia, intitulata Traditie si Sanatate, promova, sub mottoul Omul - purtator de traditie si beneficiar al sanatatii, domenii precum terapiile naturale, medicina bio-informationala, arhitectura verde sau agricultura organica, biodinamica.
Medicul Marius Popa, seful Serviciului Judetean de Medicina Legala (SJML), a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca, in primele sase luni ale acestui an, au fost testate 560 de persoane, cu 90 mai putine fata de aceeasi perioada a anului trecut.
google-analytics.com